Flipkart Daam Sahi Hai Answers : Win Free Flipkart Vouchers & Supercoins

Table of Contents

[ad_1]

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers 15 February 2021

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answer, Flipkart Daam Sahi Hai Answers, Flipkart Daam Sahi Hai Proof – Hello, Freinds I hope You are Enjoying Free Recharge Tricks and Daily Amazon Quiz Answers, Friends Flipkart is back with New Quizzes Where You Can Win Flipkart Vouchers. You need to Give 3 Answers only. The Quiz Show is Also Fun.

Other Flipkart Quizzes

There are Other Quiz are going on Like Answer Flipkart Fake or Not Quiz Answers. You Can Win Super coins, Flipkart Rs.50 Voucher, or Rs.1000 Voucher. There are Certain Prizes For Certain Winners Which are Below.

Flipkart Beat the Genius Page Link – Click Here

Flipkart Daam Sahi Hai Rewards –

Quiz Title Flipkart daam shi hai quiz
Oppo A15 Smartphones 1 Winners Daily
Supercoins All Users
Super coins For All Remaining Users

How To Play Flipkart Daam Sahi Hai Quiz and Win Flipkart Vouchers –

1. First of All Open Flipkart App Using Below Link Click Here

Flipkart Daam Sahi Hai

2. You Can Find The Banner for Flipkart Daam Sahi Hai Or You Can Click on Games Section from the Bottom Menu of Flipkart Where You Can Find this Game

3. Now Click On the Banner and You can Find the Promo Video.

4. Now Click on Play Quiz and You will watch a Video and Quiz.

5. There After Giving All the 5 Answers, Click on the Claim Prize button and Check What You have Won.

Flipkart Daam Sahi Hai

6. You Can Win Flipkart Voucher, Super coins, etc.Flipkart Daam Sahi Hai

Flipkart Quiz Refer and Earn: Get Rs.100 GV For Just 5 Clicks on Your Link

Flipkart is Offering Flat Rs.100 Voucher or 100 Supercoins for 5 Friends Clicks. You can ask Your Friend to Click on Your Link and You will Get Rs.100 Voucher instantly when they do. This Offer is Valid 5 times for a user means refer 25 Friends and get 5 Rewards

Link Picked From Comments

Quiz Link – https://dl.Flipkart.com/s/t1531sNNNN.’.

Flipkart Daam Sahi Hai  E70  15 February Quiz Answers

1. MRP of Kapoor E illumination glass table lamp
Ans: less than 10000

2. MRP of Bose sound link revolve charging cradle charging pad
Ans: 2700

3. MRP of Adidas cri cup cricket shoes for men
Ans: 4299

Flipkart Daam Sahi Hai  E69  14 February Quiz Answers

1) What is the MRP of Flipkart perfect homes Opus Engineered Queen Box bed?
Answer: Less Than 20000

2) What is the correct MRP of my TVS 100 psi Tyre air pump for car & bike?
Answer: 2800

3) What is the correct MRP of Shell helix ultraSN full synthetic engine oil?
Answer: 3,799

Flipkart Daam Sahi Hai  E68  13 February Quiz Answers

1. MRP of patisserie charcoal grill
Ans: 22000 or more

2. MRP of flying machine full sleeve solid men jacket
Ans: 6999

3. MRP of 5.1 channel Bluetooth home theatre
Ans: 9999

Flipkart Daam Sahi Hai  E67  12 February Quiz Answers

1. Mrp of poco M2 pro
Ans: 16999 (A)

2. Mrp of LG 5 star inverter fully automatic top load silver
Ans: 18490

3. Mrp of Fastrack analogue-digital watch for men
Ans: 3500 or more

Flipkart Daam Sahi Hai  E66  11 February Quiz Answers

1) What is the correct MRP of North Face Full Sleeve Color Block Women Jacket?
Answer : (A) 18699

2) What is the correct MRP of Sony MDR-XB550AP Wired Headset?
Answer : C 3290

3) What is the MRP of Steelbird Air Full Face Shield Motorbike Helmet?
Answer: Less than 3000

Flipkart Daam Sahi Hai  E65  10 February Quiz Answers

1.What is the MRP of poco x3 shadow grey 128 GB
Ans. Less than 22000

2.What is the MRP of power smart video tripod ps090
Ans. 13999

3.What is the MRP of dr trust model 317 the exercise mat
Ans. 4000

Flipkart Daam Sahi Hai  E64 9 February Quiz Answers

1. MRP of Edwin chrome plated double edge safety razor
Answer: 14830 (A)
2. MRP of swell water bottle
Answer: 10105 ©
3. MRP of art shaving of after shave lotion
Answer: More than 9000

Flipkart Daam Sahi Hai  E63 8 February Quiz Answers

1) What is the MRP of Gopro Hero 9 sports and action camera?
Answer: 49,500

2) What is the correct MRP of SAlaoman Waterproof Mid ankle hiking shoes?
Answer: 25,999

3) What is the correct MRP of Samsung 253L double door refrigerator
Answer: Less than 30000

Flipkart Daam Sahi Hai  E62 7  February Quiz Answers

1) What is the MRP of Flipkart perfect homes Luzon metal 6 seater dining set?
Answer: Less than 20000

2) What is the correct MRP of Wovendreams multicolour dream wool area rug?
Answer: 41,500

3) What is the correct MRP of Philips BG2024 waterproof trim & shaver?
Answer: 4995

Flipkart Daam Sahi Hai  E591 7 February Quiz Answers

Q1. What is the MRP of Shrih red guitar soprano ukulele?
Answer: 9999

Q2. What is the correct MRP of canon EF 300mm F/4L is us m lens?
Answer: 99995

Q3. what is the correct MRP of Yonex t racket is 100 green on the strong tennis racquet
Answer: Less than 25000

Flipkart Daam Sahi Hai  E589 5 February Quiz Answers

1 What is the MRP of sony wh-ch 710n active noise cancellation enabled Bluetooth hradset
Ans 14990
2. What is the MRP of Sony bravia led
Ans less than 70000
3. What is the MRP of Motorola one fusion plus 128 gb 6
Ans 19999

Flipkart Daam Sahi Hai  E58 4 February Quiz Answers

1. What is the MRP of Panasonic MJ L500 150 w juicer
Ans 24995
2. What is the MRP of Lathero full sleeve self design men jacket
Ans 14999
3. What is the MRP of fossil ch2647 decker analogue watch for men
Ans less than 10000

Flipkart Daam Sahi Hai  E57 3 February Quiz Answers

1. MRP of Kent 8L RO ace water purifier
Ans: More than 15000

2.MRP of livpure 1.5 ton 5star split inverter smart ac with WiFi
Ans: 52990

3. MRP of Antony morato solid single breasted casual men blazer
Ans: 15999

Flipkart Daam Sahi Hai  E56 2 February Quiz Answers

What is the MRP of vibration USB condenser mic for the professional podcast?
Less than 9000

What is the MRP of happy craft 10 inches big LED selfie ring light
2599

What is the correct MRP of Dell 23.8 inch full HD LED-backlit IPS panel monitor
15775

Flipkart Daam Sahi Hai  E54 1 February Quiz Answers

1) What is the MRP of Apple iPhone 12 Pro(pacific Blue 128GB)
Answer: Less than 125000

2) What is the combine MRP of Apple watch series 3 GPS and Apple Macbook Aire i5 5th gen
Answer: 1,08,800

3) What is the correct MRP of Westido Cyrus Leatheretere safa set
Answer: 28000

Flipkart Daam Sahi Hai  E54 31 January Quiz Answers

What is the MRP of Flipkart perfect homes rosita leatherette manual recliner sofa
Less than 25000

what is the combined MRP of Mi q12 (55 inches) tv led smart Android TV and Microsoft Xbox one s 1TB with Tom Clancy the division 2
90989

What is the MRP of Godrej 30l convection and grill microwave oven
15000

 

Flipkart Daam Sahi Hai  E53 30 January Quiz Answers

1) What is the correct MRP of Puma full sleeve self-design Women jacket
Answer: 5999

2) What is the correct MRP of Fossil ME3105 automatics analogue for men
Answer: Less thabn 20000

3) What is the correct MRP of Puma RS-X reinvent sneakers for women?
Answer: 8999

Flipkart Daam Sahi Hai  E52 29 January Quiz Answers

1) What is the correct MRP of Realme watch S
Answer: 7999
2) What is the correct MRP of Reebok Zig kinetic horizon running shoes for men?
Answer: 11999
3) What is the correct MRP of philips MMS8085B/94 convertible 80W bluetooth home theater?
Answer: Less than 10000

Flipkart Daam Sahi Hai  E51 28 January Quiz Answers

1) What is the correct MRP of savegame caravan 2.0(Emerald green) 10 W Bluetooth home theatre?
Answer: 7990
2) What is the correct MRP of Song WH-CH510 google assistant enabled Bluetooth headset?
Answer: 4990
3) What is the correct MRP of Realme 7 (mist blue 128 Gb) (8GB ram)
Answer: Less than 22000

Flipkart Daam Sahi Hai  E51 27 January Quiz Answers

1. Mrp of Acer aspire gaming laptop

Answer – 84999

2.Mrp of Amkette elite wireless USB gamepad

Answer – 2299

3.Mrp of gel Zaraca running shoes

Answer – Less than 5500

Flipkart Daam Sahi Hai  E50 26 January Quiz Answers

1. Mrp of furniture kart swing jhula
Ans less than 20000
2. Mrp of plant container set and rectangular railing planer container set
Ans 8298
3. Mrp of Eureka Forbes dry vacuum cleaner
Ans 7899

Flipkart Daam Sahi Hai  E49 25 January Quiz Answers

1. Mrp of Huion inspire graphics tablet5, 
Ans less than 12000
2. Mrp of tp-link archer router
Ans 4999
3. Mrp of wireless Bluetooth headset
Ans 2999

Flipkart Daam Sahi Hai  E48 24 January Quiz Answers

QWhat is the correct MRP of urban terrain ut1000 mtb 27.5 t mountain cycle (21 gear black)
49990

Qwhat is the correct MRP of dji osmo 9 pocket sports and action camera (Black 12 MP)
29995

QWhat is the correct MRP of sandisk 128 GB micro SD card class 10 hundred MB/s memory card
More than 1500

Flipkart Daam Sahi Hai  E47 23 January Quiz Answers

Q1. MRP of cotton tale design cotton bedding set
Answer: Less than 50000 (A)

Q2. Which mattress would come in budget of 14000
Answer: Duraflex single mattress (A)

Q3. MRP of Voltas Beko DF14W Dishwasher
Answer: 29990 (B)

Flipkart Daam Sahi Hai  E46 22 January Quiz Answers

1. What is the correct MRP of Karcher WD3 EU – I Wet & Dry Vacuum Cleaner?
Answer :  Less than 10000
.
2. What is the correct MRP of Elrene 241 cm Blends Window Curtain (Pack of 2)?
Answer : 11358
.
3.What is the correct MRP of Flipkart Perfect Homes Julian Engineered Wood 2 Wood Wardrobe?
Answer :  10499

Flipkart Daam Sahi Hai  E45 21 January Quiz Answers

Q1. which is the MRP of Lenovo yoga Smart tab with Google assistant 4GB ram 64GB ROM 10.1 inch with Wi-Fi + 4G tablet
Answer – 35500

Q2. what is the correct MRP of canon i x u s 285 HS 20.2 MP x optical zoom 4x digital zoom black
Answer – 13495

Q3. what is the correct MRP of pari enterprises men solid Rayon ethnic dress yellow
Answer – Less than 13000

Flipkart Daam Sahi Hai  E44 20 January Quiz Answers

1. which racket will come within 5000
Ans. Yonex nanoarray 68
2. Mrp of Adidas fit bounce and Jim shoes
Ans. 7999
3. Mrp of fintech printed men tracksuit
Ans. Less than 6000

Flipkart Daam Sahi Hai  E43 19 January Quiz Answers

Answer 1: 15990

Answer 2: 9999A

Answer 3: Less Than 24000.

Flipkart Daam Sahi Hai  E42 18 January Quiz Answers

1. MRP of Redmi 9 Prime smartphone
Ans. Less than 13000
2. MRP of Bamboo rocking chair
Ans. 14999
3. MRP of Style Luxury BeanBag
Ans. 4990

Flipkart Daam Sahi Hai  E41 17 January Quiz Answers

1) What is the MRP of Puma Full Sleeve Solid Men Jacket?
Answer: 17999

2) Which rucksack will come within 7000?
Answer: Hiking Lightweight Rucksack

3) What is the correct MRP of Salomon X Ultra 3 Waterproof Hiking & Trekking Shoes For Men?
Answer: 15999

Flipkart Daam Sahi Hai  E40 16 January Quiz Answers

Q1. what is the MRP of Marq by Flipkart 6kg 5-star rating semi-automatic top load washing machine
Less than 12000

Q2. what is the correct MRP of Panasonic srw28gh CMB food steamer rice cooker
3695

Q3. what is the correct MRP of Nokia 139 cm (55 inches) ultra HD 4K LED smart Android TV with sound by onkyo
59999

Flipkart Daam Sahi Hai  E39 15 January Quiz Answers

1) Less Than 5500

2) Rs 18980

3) Rs 9000

Flipkart Daam Sahi Hai  E38 14 January Quiz Answers

1.what is the MRP of rpm fitness peak multi-function treadmill
more than 50000

2.what is the combined price of forthy skinny women jeans and sketchers sandals
5574

3.what is the MRP of the Philips hair straightener
2395

Flipkart Daam Sahi Hai  E37 13 January Quiz Answers

1) What is the MRP of Rajasaheb Men Sherwani & Churidar set Raw silk?
Answer: 16599

2) What is the MRP of Samsung 28L slim fry convection microwave oven
Answer: 14990

3) What is the MRP of Aksaa printed jacquard saree?
Answer: less than 15500

Flipkart Daam Sahi Hai  E36 12 January Quiz Answers

1) What is the MRP of SanDisk Pen Drive?
Answer: Less than 10000

2) What is the MRP of MI (4K) LED Smart Android TV?
Answer: 28,999

3) What is the MRP of Couchette Bean bag chair with bean filling
Answer: 6999

Flipkart Daam Sahi Hai  E35 11 January Quiz Answers

Q1.What is the MRP of Voltas  freestanding 8 plus settings dishwashers
Answers: Less than 32000

Q2.Who am I
Answers: Dining table

Q3.What is the MRP of Morphy Richard grill
Answers: 2145

Flipkart Daam Sahi Hai  E34 10 January Quiz Answers

1. Rs.7459
2. Rs.5990
3. Less Than 3000

Flipkart Daam Sahi Hai  E33 9 January Quiz Answers

1.MRP of Lenovo laptop
Answer. 95090
2.MRP of JBL Bluetooth headset
Answer. 3499
3.MRP of safari luggage bag
Answer. less than 15000

Flipkart Daam Sahi Hai  E32 8 January Quiz Answers

Q1. MRP of rog phone
Answer:  less than 60000

Q2. MRP of LED gaming wired headset and dock 3
Answer. 34499

Q3.MRP of optical gaming mouse
Answer. 2895

Flipkart Daam Sahi Hai  E31 7 January Quiz Answers

1. MRP of Luminous Inverter Battery
Answer. 16170
2. MRP of Dog/Cat Bed combo
Answer. 4751
3. MRP of Bharat Lifestyle Sofa Set
Answer. 49999

Flipkart Daam Sahi Hai  E30 6 January Quiz Answers

Q1. MRP of Leather cloth boxes set
Ans. Less than 11500
Q2. MRP of Metal Book Shelf
Ans. 2759
Q3. MRP of Sony BlueRay Player
Ans. 34900

Flipkart Daam Sahi Hai  E29 5 January Quiz Answers

1. MRP of Epson Color Printer
Answer.11899
2. MRP of Slip fit Formal Shirt
Answer.1999
1. MRP of Bosch Dishwasher
Answer. Less than 47000

Flipkart Daam Sahi Hai  E28 4 January Quiz Answers

1. MRP of Samsung 4star refrigerator
Ans. Less than 22000
2. MRP of Floor cleaner
Ans. 21999
3. MRP of Realme WiFi smart camera
Ans. 3999

Flipkart Daam Sahi Hai  E27 3 January Quiz Answers

1. ₹3,400

2. ₹14500

3. 8999

Flipkart Daam Sahi Hai  E26 2 January Quiz Answers

1. Less Than 4000
2. Rs.3857
3. Rs.56998

Flipkart Daam Sahi Hai  E25 1 January Quiz Answers

Q1.
> 2500 or more

Q2.
> ₹3,990

Q3.
> ₹3,899

Flipkart Daam Sahi Hai  E24 31  December Quiz Answers

1. Mrp of boat airdrops 131 Bluetooth headset
Answer: Less than 3000

2. Mrp of crystal classic series induction bottom cookware set
Answer: 4900

3. Combined MRP of fitness mantra skid yoga mat & smart shaker
Answer: 2398

Flipkart Daam Sahi Hai  E23 30  December Quiz Answers

1) What is the MRP of Sleepyerd memory 8-inch form mattress
Answer: Less than 17000

2) What is the MRP of Philip Bluetooth home theatre
Answer: 5990

3)What is the MRP of Nescage Esmart coffeen maker?
Answer: 6499

Flipkart Daam Sahi Hai  E22 29  December Quiz Answers

1. MRP of springtek pocket sprung mattress
Answer: Less than 23000

2. MRP of home full engineered wood TV entertainment unit
Answer: 13399

3. MRP of Pigeon special 7.5l cooker
Answer: 1895

Flipkart Daam Sahi Hai  E21 28  December Quiz Answers

Q1. Mrp of prestige and Omega deluxe induction bottom cookware set
Ans: More than 300

Q2. Mrp of Usha CPJ 361S 200W Juicer
Ans: 20990

Q3. Mrp of Butterfly Rapido 3Burner Glass manual gas Stove?
Ans: 6495

Flipkart Daam Sahi Hai  E20 27  December Quiz Answers

1.what product is in the budget of 2500
Answer: Philips air purifier

2.what is the MRP of the status multicolour polyester area rug
Answer: less than 3500

3.what is the MRP of google home mini
Answer: 4999

Flipkart Daam Sahi Hai  E19 26 December Quiz Answers

Q1. What is the MRP of MRC Executive Gaming Chair?

Answer: Less than 18000

Q2. What is the MRP of ANT Esports H707N HD RGB Wired Headset Gaming Headphone?

Answer: 2999

Q3. What is the MRP of Aerolite Double Colour 28 X 72 Multicolor 10 mm Yoga Mat?

Answer: 3099

Flipkart Daam Sahi Hai  E19 25 December Quiz Answers

1) What is the MRP of Dyson pure cool tower portable room air purifier
Answer: Less than 47000

2) What is the MRP of Egate I19 classic HD 720p portable projector?
Answer: 9990

3) What is the MRP of Fujifilm Instax Mini 11 instant camera?
Answer: 5999

Flipkart Daam Sahi Hai  E18 24 December Quiz Answers

1.what is the MRP of the go pro hero 9 sports and action camera
Answer: less than 52000

2.what is the MRP of the LG 24 inch full HD led monitor
Answer: rs 16500

3.what is the MRP of the product
Answer: 23990

Flipkart Daam Sahi Hai  E17 23 December Quiz Answers

1. Mrp of human amazfit verge lite smartwatch
Ans: More than 7000

2. Price of Bajaj 16l oven toaster grill
Ans: 3899

3. Mrp of blue star 1.2 tonn3star ac
Ans: 50000

Flipkart Daam Sahi Hai  E16 22 December Quiz Answers

what is the MRP of Revlon colorstay shadow pallete
Answer: less than 1000

2.what is the combined price of Fastrack gradient sunglasses
Answer: 9489

3.what is the budget of rs1200
Answer: bath and body works the body

Flipkart Daam Sahi Hai  E14 21st December Quiz Answers

l) Less than ll5oo
2)Rs 8498
3)Rs 65999

Flipkart Daam Sahi Hai  E13 20th December Quiz Answers

1. Mrp of boat Rockerz 400 Bluetooth speaker
Ans: More than 1500

2. Which product is in the budget of 10k
Ans: Flipkart smart buy print kettle

3. Price of Vivo v19 128gb + 8gb ram
Ans: 30990

Flipkart Daam Sahi Hai  E12 19th December Quiz Answers

1) 40000 OR more
2) Rs 21294
3) VU SMART ANDROID TV

Flipkart Daam Sahi Hai  E11 18th December Quiz Answers

1. MRP of apple iPad 7 the gen 128gb Tom 10.2inch?
Ans: less than 37000

2. What is the combined MRP of Philips toaster & prestige grill
Ans: 3300

3. MRP of Jaguar Black EAU de toilette 40ml
Ans: 2400

Flipkart Daam Sahi Hai  E10 16th December Quiz Answers

1.What is the MRP of 43-inch infinix tv

Answer: Less than 22000

2.What is the operating system of infinix tv

Answer: Android

3.What is the MRP of the infinix 32-inch tv

Answer: Rs. 12999

Flipkart Daam Sahi Hai  E7 16th December Quiz Answers

1.what is the MRP of Microsoft Xbox one s 1 TB with tom clancy’s the division 2?

Answer: 25000 or more

2.what is the combined price of redmi 2000 mah power bank and boat stone 650 Bluetooth speaker?

Answer: Rs. 6989

3.what is the MRP of Hugo boss contemporary sports analogue men watch

Answer: Rs.39100

Flipkart Daam Sahi Hai  E7 15th December Quiz Answers

1. Which product is in the budget of 5500

Answer: Toshiba Canvio Basics 1TB External Hard Disk

2. What is the combined MRP of prestige PHB 11.0 Hand Blender in Orange and Philips GC 1903 steam iron

Answer: 2990

3. Price of Lakme enrich matte lipstick

Answer: 295

 

Flipkart Daam Sahi Hai  E6 14th December Quiz Answers

Q1.what is the MRP of sony SA-D40 Bluetooth home theatre speakers?

Answer:-less than 9000

Q2.which product is in the budget of rs 10000?

Answer:-bajaj 20l grill microwave oven

Q3.what is the MRP of apple iPhone 12 pro max graphite 512gb market price?

Answer:-159900

Flipkart Daam Sahi Hai 12th December Quiz Answers

Also Read & Get Rs.100 Instant in Bank : [With Proof] Rs.50 Free in Bank From Truebalance[Rs.7700 proof] Rs.50 Free From Coinswitch

Answer 1: More Than 50000

Answer 2:  2749,

Answer 3: 4799

Flipkart Daam Sahi Hai 11th December Quiz Answers

Q1. Sky bag MRP – Rs.9000 more or Less?
Answer: More Than 9000

Q2. Combined Price of Philips Hair Dryer and the Vega Electric Hair Curler ?
Answer: 2544

Q3. Price Of HYDRA Thermo Flask?
Answer: 1015

 

Flipkart Daam Sahi Hai 10th December Quiz Answers

Q. What am I ?

Answer: SmartPhone

Q2. Which Product is under Rs.3500?
Answer: Orient Electric Mixer Grinder

Q3. What is Price of UV Sun Glasses?
Answer:  47082

Flipkart Daam Sahi Hai 9th December Quiz Answers

Q1. Price of Butterfly Premium Chopper?

Answer: Rs.1000+

Q2. Eureka Espresso & Pigeon Cookware?

Answer: Rs.6345

Q3. Which Product Can you Bought in Budget of Rs.8000

Answer: Baja 20 L Grilled Microwave


 

Flipkart Daam Sahi Hai 8th December Quiz Answers

Q1. What is the price of an Apple MacBook

Answer: 84900

Q2. JBL Speaker Price

Answer: More Than 9000

Q3. Washing Machine Price

Answer: 18490

 


 

[ad_2]

Source link

Previous articleFlipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers : Win Supercoins & Flipkart Vouchers
Next article[🌟15 February ]Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – Win Gems, Vouchers and more
Hi, It's me behind Tricksskill.com. I love to write about Blogging, Business Ideas, making money online Tips, Free Courses, Schemes, How to, and various Tricks articles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here