Flipkart FYI Quiz Answers For Your Information Quiz 15 February 2021

[ad_1]

Flipkart FYI Quiz Answers 15 February 2021 – Dear viewers FYI Flipkart GK Badhega Prize Jeetega Quiz Quiz is live now. and if you want to win Exciting Prizes by selecting correct answers options then do follow tophunt.co.in. You will get here fastest correct Answers to win Flipkart FYI Quiz. So let’s check out today’s Quiz answers.

This Flipkart FYI Quiz Contest is Live Now. You can play the Flipkart FYI quiz and win Assured Prizes. If You are looking for fast and right answers here are all 3 correct answers to The Quiz.

How to Play Flipkart FYI Quiz 15 February 2021

1.. Download Flipkart App From Google Play Store OR Apple Store.

2. Open & Sign in to the Flipkart App.

3. Search “Game Section in the app & Find FYI answers Quiz

4. There will be a total of 3 questions

5. Answer all the Quiz questions correctly to Win Gifts.

Flipkart FYI Quiz Details

  • Quiz Name – Flipkart GK Badhega Prize Jeetega Quiz Answers
  • Prizes – Exciting Prizes
  • Based on- General Knowledge
  • Flipkart FYI Contest Date – 15 Feb, 12.00 AM To 11:59 PM
  • Contest Prize – Flipkart 1 Lakh + Prizes.
  • Result – Immediately

Flipkart FYI Quiz Contest Answers 15 February :

Here are Todays FYI Question With Answers :

Q1: Which of the following board games originated in India?

Answer 1: Snakes And Ladders

Q2:Which actor is called ‘Sasha’ by his family and close friends?

Answer 2: Shahid Kapoor

Q3:Which of these sports does not use a spherical ball?

Answer 3: Rugby

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today

Flipkart Fake or Not Fake Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Paathshala Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today

Flipkart Big Buzz Challenge Quiz Answers Today 

Flipkart Koun Who Is The Killer Quiz Answers Today 

14 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Which of the following actors has not married more than once?

Answer 1: Farhan Akhtar

Q2: Which of the following is not a web browser?

Answer 2: Yahoo!

Q3: In which year did Kaun Banega Crorepati first telecast?

Answer 3: 2000

13 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Which of Chetan Bhagat’s book hasn’t been made into a movie?

Answer 1: Rev 2020 (Image 3)

Q2: You Can’t See Me – is a popular phrase of which wrestler?

Answer 2: John Cena

Q3: Which of the following states has the most number of seats in Lok Sabha?

Answer 3: Uttar Pradesh

12 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Isko Laga Dala Toh Life Jhingalala is associated with which brand?

Answer 1: Tata Sky

Q2: What is the minimum age required to become the Prime Minister of India?

Answer 2: 25 Years

Q3: Which of the following is considered the National Tree of India?

Answer 3: Banyan Tree

11 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Who is the governor of the Reserve Bank of India (RBI)?

Answer 1: Shakti Kanta Das

Q2:Which of these are the eyes of Deepika Padukone?

Answer 2: Image 3

Q3: Which vaccine has been developed by the Oxford University in collaboration with AstraZeneca?

Answer 3: Covishield

10 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Who hosted the first season of popular reality show Bigg Boss?

Answer 1: Arshad Warsi

Q2: Who was the first Indian male cricketer to take a hat-trick in T20 International matches?

Answer 2: Deepak Chahar

Q3: Which of these is not a mammal?

Answer 3: Snake

 

9 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Which of the following Chief Ministers tore up the copies of farm laws in the assembly in December 2020?

Answer 1: Arvind Kejriwal

Q2: Which of these is an upcoming film starring Ranbir Kapoor and Alia Bhatt?

Answer 2: Brahmastra

Q3: Which emoji denotes a Mexican dish?

Answer 3: Image 1

8 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1:  Which of the following is not a bear-type?

Answer 1: Kaola

Q2: Which Bollywood actress is the most followed on Instagram?

Answer 2: Priyanka Chopra

Q3: In which country is Grand Canyon located?

Answer 3: USA

7 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Which animal is seen on the logo of ‘Make In India’?

Answer 1: Lion

Q2: Who won the orange cap in IPL 2020?

Answer 2: KL Rahul

Q3: In which year was WhatsApp launched?

Answer 3: 2009

6 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Jersey No. 45 belongs to which current Indian cricketer?

Answer 1: Rohit Sharma

Q2: Which of these is a symbol for the currency Euro?

Answer 2: Image 4

Q3: On which day in November 2016 did PM Narendra Modi announce demonetisation?

Answer 3: 8 Eight

5 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1:

Answer 1: Image 4

Q2:

Answer 2: Kaan Ka Kacha

Q3:

Answer 3: 280 Characters

4 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1:Which of the following comedians have not played woman on Television?

Answer 1: Rohan Joshi

Q2: What is the name of the Indian game endorsed by Bollywood actor Akshay Kumar?

Answer 2: FAU-G

Q3: Which cricketer is married to model Nataša Stanković?

Answer 3: Hardik P

3 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: On which of the following apps can you not go live?

Answer 1: Whatsapp

Q2: Which actress is playing politician J.Jayalalithaa in the upcoming biopic Thalaivi?

Answer 2: Kangana Ranaut

Q3: Which of the following is not a coffee type?

Answer 3: Matcha

2 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Jo Main Bolta Hun Woh Main Karta Hun Jo Main Nahi Bolta Woh Main Definitely Karta Hun – is a dial…

Answer 1: Akshay Kumar

Q2: Who is the Director-General of WHO?

Answer 2: Textos

Q3: How many Presidents have been elected in India since the introduction of the post in 1950?

Answer 3: 14 (Fourteen)

1 February 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Which of the following actors has a temple named after him?

Answer 1: Amitabh Bachchan

Q2: Which one of these dance forms is Kathak?

Answer 2: Image 4 (Kathak)

Q3: Which of the following is odd one out?

Answer 3: June

31 January 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Which of the following actor has won the most number of Filmfare Best Actor Award?

Answer 1: Shah Rukh Khan

Q2: Yeh Toh Bada Toing Hai was associated with which brand?

Answer 2: Amul Macho

Q3: On the bank of which river is the city of Jammu located?

Answer 3: Tawi

30 January 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Which of these is a correct representation of the zodiac sign Cancer ?

Answer 1: Crab

Q2: Aditya Singh Sisodia is the real name of which of these celebrities ?

Answer 2: Badshah

Q3: What is the maximum gap between two sessions of the Parliament ?

Answer 3: 6 Months

29 January 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Which of the following emoji is not an Akshay Kumar movie?

Answer 1: Image 3

Q2: CarryMinati is the name of which YouTuber?

Answer 2: Ajey Nagar

Q3: How many countries are members of the U.N.?

Answer 3: 193

28 January 2021 FYI Quiz Answers

Q1: Which of the following actresses have not been a brand ambassador of Lux?

Answer 1: Anushka Sharma

Q2: How many runs has Sachin Tendulkar scored in his international career?

Answer 2: 34357

Q3: Which of these singers have not featured as a lead actor in an Indian film?

Answer 3: Armaan Malik

27 January 2021 FYI Quiz Answer

Q1: Which of the following board games doesn’t have a card version?

Answer 1: Business 

Q2: Where was the finals of 2011 Cricket World Cup played?

Answer 2: Wankhede

Q3: How many chapters are there in the Bhagavad Gita?

Answer 3: 18 Eighteen 

26 January 2021 FYI Quiz Answer

Q1: Soundarya Sabun is associated with which popular soap brand?

Answer 1: Nirma 

Q2: With how many countries India shares its land border?

Answer 2: 7

Q3: Who among the following is not Salman Khan’s sibling?

Answer 3: Seema Khan

25 January 2021 FYI Quiz Answer

Q1: Which of the following is not an Indian brand?

Answer 1: Bata

Q2: Which of the following creatures hibernates the longest?

Answer 2: Bat

Q3: In which year did Ranveer Singh make his debut with ‘Band Baaja Baaraat’?

Answer 3: 2010

24 January 2021 FYI Quiz Answer

Q1: Which is the odd one out?

Answer 1: Saif- Soha

Q2: Which popular digital sensation recreated ‘Rasode Mein Kaun Tha’?

Answer 2: Yashraj M

Q3: How many states are there in India?

Answer 3: 29

TERMS AND CONDITIONS

1. This  Contest will commence from 12:00:01 A.m. (IST) to 11:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”).

2. In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on Flipkart.com.

3. Once you have signed-in to Flipkart.com, you can participate by navigating to Flipkart The Quiz Show page where 5 (five) Contest questions will be posted during the Contest Period.

4. Thereafter, if you answer all the Contest questions correctly, you will be entitled to a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered all the Contest quiz questions correctly.

5. The draw of lots will be carried out at the end of the Contest Period and a total of 1 (One) participants will be selected as winners by a random draw of lots.

6. The declared winner(s) will be eligible for winning Quiz each (hereinafter referred to as “Prize(s)”).

7. Each winner will be eligible for winning one Prize under this Contest only.

8. Each winner will be required to claim the Prize as per the requirements prescribed below in these T&Cs.

Through this, Flipkart FYI Quiz Answers you will win this quiz. And for more Flipkart Quiz please follow this tophunt.co.in. page. Best luck.

Source: Flipkart App

[ad_2]

Source link

Previous articleGoogle Home Mini Game : Get Google Home Mini For Just Rs.499
Next articleFlipkart Fake or Not Fake Quiz Answers
Hi, It's me behind Tricksskill.com. I love to write about Blogging, Business Ideas, making money online Tips, Free Courses, Schemes, How to, and various Tricks articles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here