Flipkart Quiz Answers Today – 17th March 2021

Flipkart Quiz Answers Today

[All in 1] Flipkart Quiz Answers – Play 6 Daily Contests & Earn Gift Cards, Supercoins


Flipkart Quiz Answers Today , Flipkart Fake Or Not Quiz Answers Today , Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today , Flipkart Dam Sahi Hai Quiz Answers Today , Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today – Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our Daily Posting Of All Amazon Quiz Answers & Earn Money Loots. After Huge Popularity Of Amazon Quiz Contests In Funzone , Flipkart Also has Started The Daily Quizzes.

Flipkart Quiz Answers

Right Now Flipkart is Running 6 Daily Quiz Contests In “Video” Section & “Reward Zone” In Video Section. This Contests Are :

  1. Flipkart Fake or Not – 4th Season
  2. Flipkart Kya Bolti Public – 3rd Season
  3. Flipkart Daam Sahi Hai – Season 1
  4. Flipkart Prize Wali Pathshala – Season 1
  5. Flipkart Ladies vs Gentlemen – Season 1
  6. Flipkart Daily trivia
  7. Flipkart Dating Aaj Kal – Season 1
  8. Flipkart FYI For Your Information – Season 1
  9. Flipkart Kaun? Who Did it? – Season 1

Flipkart Quiz Answers Today

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers Today 17th March 2021 – 

Flipkart Fake Or Not Answers 

Q1) house sparrows can swim underwater

Ans- not fake

Q2)  humans can sneeze when they are asleep

Ans- fake

Q3) a kabbaddi match is divided into 2 halves of 30mins each

Ans- fake

  • Fake Or Not More Details Of Today’s Prizes On This Post – Flipkart Fake Or Not Fake Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers Today For 17th March 2021 –

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

1) In 3 idiots, R. Madhavan’s character wants to be a instead of an engineer.

Ans : Photographer

2) In which Ghanta Awards Worst Film of the Year did Saif play a triple role?

Ans : Humshakals

3) For which film did Leonardo DiCaprio win his first Academy Award?

Ans : The Revenant

4) Who among these actors made his Bollywood debut in ‘Godmother’?

Ans : Sharman Joshi

5) Amitabh Bachchan has not sung which of these holi songs?

Ans : Holi ke din: Sholay

  • Daily Trivia More Details Of Today’s Prizes On This Post – Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers Today For 17th March 2021

1) What is the meaning of the letter C in CNG?

Ans : Compressed

2) Which Indian airline uses the short code UK for its flight numbers?

Ans : Vistara

3) For which ancient king is the Indian Navy’s only serving aircraft carrier named?

Ans : Vikramaditya

  • FYI Quiz More Details Of Today’s Prizes On This Post – Flipkart FYI For Your Information Quiz Answers Today

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers Today 17th March 2021 – 

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

1) Whose online content is better
Answer: Ashish chanchlani

2)Which of these dishes should be banned
Answer: Chocolate momos

3)Which of these things you always carry in your bags
Answer: Condoms

  • Kya Bolti Public More Details Of Today’s Prizes On This Post – Flipkart Kya Bolti Public Quiz Answers

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers Today For 17th March 2021 – 

1)  What is the correct MRP of MICROSOFT Surface Pro 6 Core i7 8th Gen ?

Ans – Less than 150000

2) Who am I?

Ans –  Air Cooler

3)  Is correct MRP of Panasonic MK-MG1500 1500 W Han Blender 20000?

Ans – No

  • Daam Sahi Hai More Details Of Today’s Prizes On This Post – Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Answers

Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers Today For 16th March 2021 – 

:

2:

Dating Aaj Kal More Details Of Today’s Prizes On This Post – Flipkart Dating Aaj Kal Quiz Answers


Flipkart Kaun Who did it Quiz Answers

Season is Over Now

Flipkart Kaun Who Did it Question Today’s Answer
Who is going to kill Adi? Karmath T
  • Flipkart Kaun Who Did it Quiz More Details Of Today’s Prizes On This Post – Flipkart Kaun Who Did it Quiz Answers Today

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Answers 

Season 1 is Over – We Will Update This Section Once New Season Starts


Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Answers 

Season 1 is Over – We Will Update This Section Once New Season Starts


Flipkart Daily Quizzes – Prizes 

Flipkart Fake Or Not Quiz Prizes Today :

  • ₹1000 Flipkart Gift Card For 50 Winners
  • Daily Supercoins Assured For All Players
  • 1 Gadget – 3 Winners

Flipkart Daam Sahi Hai Quiz Prizes Today:

  • Vivo Y11 Smartphone – 1 Winners
  • Daily Assured Supercoins For All Other Winners

Flipkart Ladies vs Gentlemen Quiz Prizes Today: [Season Over] 

  • ₹1000 Flipkart Gift Card For 50 Winners
  • Daily Supercoins Assured For All Players

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Prizes Today:

  • POCO C3 Smartphone – 1 Winner
  • ₹1000 Flipkart Gift Card For 25 Winners
  • Daily Supercoins Assured For All Players

Flipkart Daily Trivia Quiz Prizes Today – 

  • ₹1000 Flipkart Gift Card For 25 Winners
  • Daily Supercoins Assured For All Players

Flipkart Prize Wali Pathshala Quiz Prizes Today – 

  • infinity glide bluetooth headset—3 winners
  • ₹1000 Flipkart Gift Card For 25 Winners
  • Daily Supercoins Assured For All Players
Previous articleHow to delete all of your Facebook messages at once
Next articleGET PAID TO WATCH ADS: 17 QUICK WAYS IN 2021
Hi, It's me behind Tricksskill.com. I love to write about Blogging, Business Ideas, making money online Tips, Free Courses, Schemes, How to, and various Tricks articles.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here